Пошуковий запит: (<.>A=Пересічна С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Собко А. Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку. [Електронний ресурс] / А. Собко, С. Пересічна // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 98-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_14 Розроблено технології пудингів із використанням рослинної сировини для харчування дітей дошкільного віку та проаналізовано їх харчову цінність. Обгрунтовано необхідність урахування засвоюваності, синергізму та взаємодії речовин, що входять до складу пудингів, та сучасні потреби зростаючого організму у вітамінах і мінеральних речовинах. Проаналізовано харчову цінність готової продукції та надано рекомендації щодо включення її до раціонів харчування дітей.
|
2. |
Пересічна С. Поживна цінність борошняних кондитерських виробів з лецитином соєвим [Електронний ресурс] / С. Пересічна // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 91-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_16
|
3. |
Пересічна С. Організація харчування студентів [Електронний ресурс] / С. Пересічна, І. Кравченко // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_22
|
4. |
Пересічний М. І. Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 9-14 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_4
|
5. |
Пересічний М. І. Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Н. В. Розумна // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 6-9 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_4
|
6. |
Пересічний М. І. Якість хлібобулочних виробів із використанням дієтичних добавок та начинок [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, А. Б. Собко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(2)__15
|
7. |
Пересічна С. М. Особливості харчування дітей дошкільного віку [Електронний ресурс] / С. М. Пересічна, С. М. Сушич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 193-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__49
|
8. |
Пересічна С. М. Фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба на хмельовій заквасці з пророслим зерном пшениці [Електронний ресурс] / С. М. Пересічна, О. В. Пахомська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 147-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__37
|
9. |
Пересічний М. І. Новітні технології та якість бездріжджових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, О. В. Пахомська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__34
|
10. |
Пересічний М. І. Дослідження якості хліба функціонального призначення [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, О. В. Пахомська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 150-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__37
|
11. |
Пересічний М. І. Поживна цінність хлібобулочних виробів функціонального призначення [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, О. В. Пахомська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 185-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__46
|
12. |
Пересічний М. І. Поживна цінність круп’яних страв з дієтичними добавками геродієтичного призначення [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Ю. І. Калашнік // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 218-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__53
|
13. |
Пересічний М. І. Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, О. В. Пахомська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 49-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_10
|
14. |
Пересічна С. М. Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками [Електронний ресурс] / С. М. Пересічна, М. І. Пересічний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 110-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_18
|
15. |
Пересічний М. І. Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, М. І. Сушич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 119-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_19
|
16. |
Пересічний М. І. Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, К. В. Тарасевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 124-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_20
|
17. |
Пересічний М. Якість кулінарної продукції функціонального призначення для студентів [Електронний ресурс] / М. Пересічний, С. Пересічна // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 42-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_6
|
18. |
Пересічний М. Конкурентопридатність кулінарної продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] / М. Пересічний, С. Пересічна // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 84-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_8
|
19. |
Собко А. Розроблення та впровадження науково обґрунтованих шкільних сніданків [Електронний ресурс] / А. Собко, С. Пересічна // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022. - Т. 5, № 1. - С. 110-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2022_5_1_10
|
20. |
Cвідло К. В. Технологія комбінованих фаршевих виробів із м’яса птиці оздоровчого призначення [Електронний ресурс] / К. В. Cвідло, Л. К. Карпенко, С. М. Пересічна, Л. Є. Мамченко // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 28. - С. 43-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2021_28_9
|
| |