Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Пересічна С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Собко А. 
Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку. [Електронний ресурс] / А. Собко, С. Пересічна // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 98-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_14
Розроблено технології пудингів із використанням рослинної сировини для харчування дітей дошкільного віку та проаналізовано їх харчову цінність. Обгрунтовано необхідність урахування засвоюваності, синергізму та взаємодії речовин, що входять до складу пудингів, та сучасні потреби зростаючого організму у вітамінах і мінеральних речовинах. Проаналізовано харчову цінність готової продукції та надано рекомендації щодо включення її до раціонів харчування дітей.
Попередній перегляд:   Завантажити - 535.559 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Пересічна С. 
Поживна цінність борошняних кондитерських виробів з лецитином соєвим [Електронний ресурс] / С. Пересічна // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 91-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 544.8 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Пересічна С. 
Організація харчування студентів [Електронний ресурс] / С. Пересічна, І. Кравченко // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 323.51 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Пересічний М. І. 
Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 9-14 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 344.318 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Пересічний М. І. 
Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Н. В. Розумна // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 6-9 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 404.481 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Пересічний М. І. 
Якість хлібобулочних виробів із використанням дієтичних добавок та начинок [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, А. Б. Собко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(2)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 250.284 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Пересічна С. М. 
Особливості харчування дітей дошкільного віку [Електронний ресурс] / С. М. Пересічна, С. М. Сушич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 193-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__49
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.362 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Пересічна С. М. 
Фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба на хмельовій заквасці з пророслим зерном пшениці [Електронний ресурс] / С. М. Пересічна, О. В. Пахомська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 147-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__37
Попередній перегляд:   Завантажити - 629.093 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Пересічний М. І. 
Новітні технології та якість бездріжджових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, О. В. Пахомська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__34
Попередній перегляд:   Завантажити - 75.426 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Пересічний М. І. 
Дослідження якості хліба функціонального призначення [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, О. В. Пахомська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 150-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__37
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.297 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Пересічний М. І. 
Поживна цінність хлібобулочних виробів функціонального призначення [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, О. В. Пахомська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 185-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__46
Попередній перегляд:   Завантажити - 199.779 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Пересічний М. І. 
Поживна цінність круп’яних страв з дієтичними добавками геродієтичного призначення [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Ю. І. Калашнік // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 218-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__53
Попередній перегляд:   Завантажити - 216.325 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Пересічний М. І. 
Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, О. В. Пахомська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 49-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 234.072 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Пересічна С. М. 
Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками [Електронний ресурс] / С. М. Пересічна, М. І. Пересічний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 110-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 307.831 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Пересічний М. І. 
Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, М. І. Сушич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 119-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 318.884 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Пересічний М. І. 
Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, К. В. Тарасевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 124-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 268.768 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Пересічний М. 
Якість кулінарної продукції функціонального призначення для студентів [Електронний ресурс] / М. Пересічний, С. Пересічна // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 42-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 724.994 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Пересічний М. 
Конкурентопридатність кулінарної продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] / М. Пересічний, С. Пересічна // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 84-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 212.319 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Собко А. 
Розроблення та впровадження науково обґрунтованих шкільних сніданків [Електронний ресурс] / А. Собко, С. Пересічна // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022. - Т. 5, № 1. - С. 110-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2022_5_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.454 Mb    Зміст випуску     Цитування
20.

Cвідло К. В. 
Технологія комбінованих фаршевих виробів із м’яса птиці оздоровчого призначення [Електронний ресурс] / К. В. Cвідло, Л. К. Карпенко, С. М. Пересічна, Л. Є. Мамченко // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 28. - С. 43-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2021_28_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 509.069 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського